Про результати участі у Всеукраїнському конкурсі есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи

У вересні-листопаді 2022 року Національний центр «Мала академія наук України» проводив Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи.
Щорічне змагання присвячене пам’яті журналіста, політолога, Героя Небесної Сотні Сергія Кемського та проводиться з метою формування й розвитку вмінь і навичок літературної діяльності учнів, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів.
Темою есе цього року став вислів Володимира Єрмоленка «Життя і смерть – мабуть, ми найгостріше сьогодні відчуваємо, що це таке. To be or not to be – це для нас слова-рани. Я вірю, що з цього пекельного досвіду народиться щось потужне, нова етика, потужний український голос про добро і зло».
За підсумками участі в конкурсі переможцями стали вихованці гуртків нашого закладу Федорченко Єгор (гурток «Журналістика і блогерство», керівник Зіненко О.Д.) та Філатова Єва-Марія (гурток «Науково-дослідницька діяльність у системі Малої академії наук», керівник Храброва О.В.).
Також сертифікованими учасниками конкурсу є Іванчіхіна Крістіна, вихованка гуртка «Психологія» (керівник Бєляєва К.Ю.), Колесникова Юліана, вихованка гуртка літературної творчості «Зав’язь» (керівник Тараненко О.С.), Коваленко Максим, вихованець гуртка «Ділова українська мова» (керівник Лісовська Г.М.).
Переможці та учасники конкурсу отримають дипломи НЦ «МАНУ». Найкращі творчі роботи вийдуть друком окремою збіркою.